Welkom op onze website. Als je je woning wilt laten bouwen, verbouwen of renoveren dan komt er veel op je af. De (ver)bouwing van je woning start met een tekenontwerp, soms moet er een vergunning worden aangevraagd en er moet helder worden hoe lang het project gaat duren. Wij komen graag bij je langs om de vragen die er bij je leven te beantwoorden en met je mee te denken. Op basis van dit gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je maken voor de begeleiding en uitvoering van jouw (ver)bouwing.

Bij Vrielink Timmerwerken staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij hechten aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent, zowel over het eindresultaat als over de weg daar naar toe.

Zijn er bij jouw opdrachten aspecten die buiten de deskundigheid van Vrielink Timmerwerken vallen, dan werken wij samen met andere partijen. Wij blijven voor jou het aanspreekpunt en ook in deze situaties staan wij garant voor vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

SPECIALITEITEN

NIEUWBOUW

VERBOUW

RENOVATIE

ONDERHOUD